0031 - (0)6154 255 63 info@efficientx.nl
Sam4S 230 BEJ
Sam4S 230 BEJ
Sam4S 230 BEJ

Sam4s ER-230BEJ: Een Krachtige en Draagbare Kassa met Uitgebreide Functies

Overzicht:
De Sam4s ER-230BEJ is een krachtige, draagbare kassa boordevol functies die hem ideaal maken voor verschillende verkoopomgevingen.

Belangrijkste Kenmerken:

Thermische Bonprinter: Voorzien van een snelle thermische bonprinter van 57 mm voor snelle en duidelijke bon afdrukken met grafisch logo.
Veelzijdige Connectiviteit: Uitgerust met 2 seriƫle poorten en 2 USB-poorten, waardoor een breed scala aan externe apparaten kan worden aangesloten.
Eenvoudige Programmatie: De kassa kan eenvoudig via een PC geprogrammeerd worden, wat het instellen en beheren vergemakkelijkt.
Ondersteuning voor Geldlades: Compatibel met geldlades van zowel 12V als 24V.
Opslagcapaciteit: Beschikt over een SD-kaartlezer en biedt extra geheugencapaciteit voor maximaal 2.500 PLU’s (Price Look-Up codes).

Gebruiksgemak:

Draagbaarheid: Speciaal ontworpen voor situaties waarin geen netstroom beschikbaar is. Dit maakt de kassa bijzonder geschikt voor buitencatering of kiosken.
Optionele Batterij: Met een optionele batterij die tot 8 uur meegaat na volledig opladen, kunt u de kassa de hele dag door gebruiken zonder stroomvoorziening.
De Sam4s ER-230BEJ combineert functionaliteit en draagbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor diverse toepassingen in de horeca en detailhandel.