0031 - (0)6154 255 63 info@efficientx.nl
VNE-logo

Direct koppelbaar aan VNE wisselgeldautomaten.

Klik hier en kijk ook rond op de site van VNE daar staan alle modellen. Neem via een Vragen aan EfficientX contact met ons op dan kunnen we u naar de juiste keuze begeleiden.

 

 

De geschiedenis van VNE,

VNE werd in 1977 in Seravezza geboren dankzij de intuïtie en moed van oprichter Nicolino Verona. Zoals veel Italiaanse bedrijven is VNE geboren als een klein familiebedrijf, maar door de jaren heen heeft het bedrijf dag na dag zijn verhaal kunnen schrijven en vertellen aan een voortdurend groeiend publiek. Sinds 2004 is de tweede generatie van de familie Verona bij het bedrijf gekomen; Lorenzo, geboren in 1978, heeft vanaf zijn kindertijd met zijn gezin deelgenomen aan het maken van dit spannende verhaal en aan de realisatie van een zeer succesvolle reis. VNE heeft altijd geldverwerkingsmachines, betaalterminals, serviceterminals en in het algemeen alle geautomatiseerde machines ontworpen en vervaardigd die betalingen, uitbetalingen en aankopen kunnen verwerken en diensten verlenen voor zowel contante als elektronische betalingen. VNE is een bedrijf dat dankzij zijn onderzoeks- en ontwikkelings BU’s alles in eigen beheer ontwikkelt, van hardwareontwerp, softwareontwerp, productieafdeling tot service- en reparatieafdeling en ook verhuurdiensten aanbiedt via een eigen dochteronderneming. VNE is een internationaal bedrijf met aanwezigheid in Europa en veel niet-EU-landen en controleert een bedrijf in Spanje (VNE Espana) en een bedrijf in Colombia (VNE Colombia) om haar diensten uitgebreid te kunnen aanbieden. In 2023 wordt VNE SRL VNE SPA en wordt het genoteerd aan de Milan Stock Exchange Market in het Euronext-segment. Lorenzo Verona is de CEO en zijn missie is het leiden van een internationaal bedrijf met een industriële productie dat echter een product en dienst op maat van de individuele klant kan leveren, zoals een kleermakerspak, met behoud van de typische familiebedrijfshouding die de sociale sector kenmerkt en onderscheidt. en economische structuur van ons land. VNE is dan ook een Italiaans bedrijf dat met passie, moed en vastberadenheid naar de toekomst kijkt om nieuwe en opwindende doelen te bereiken.

Wisselgeldautomaat

4 Pay

4pay is geschikt voor een breed scala aan commerciële activiteiten. Deze machine kan worden aangesloten op alle managementsoftware in het bedrijf en kan ook stand-alone of dankzij de scanneroplossing functioneren. Het accepteert alle coupures van munten en bankbiljetten, geeft het exacte wisselgeld terug aan de klanten en kan online worden aangesloten via ADSL om op afstand te worden beheerd, wat transparantie en een constante 24/7 bedrijfscontrole biedt. Dankzij de geautomatiseerde betalingen worden de essentiële hygiënische normen voor voedingsactiviteiten gegarandeerd. Bovendien is de veiligheid van elke transactie verzekerd, waardoor mogelijke krimp wordt uitgesloten, fouten worden geteld en potentiële diefstal wordt geminimaliseerd. De machine garandeert ook totale efficiëntie, omdat hij aan het eind van de dag automatisch het dagelijkse inkomen telt. De recycler voor 4 bankbiljetten en het geavanceerde CREOM CRMS-muntsysteem zorgen voor snelheid en betrouwbaarheid bij elke transactie. De machine kan worden aangepast met elk logo of afbeelding, zodat deze bij verschillende locaties en stijlen past.